onsdag 30. januar 2013

Kongsbergkarusellen 2.løp

Var klart for skirenn igjen i går kveld. 2. løp i Kongsbergkarusellen, med 350 deltakere. Desverre var de to håpefulle i Wagener familien influensasyke begge to - så det var kun gammer`n som kunne stille til start.Ladet opp med 2 timer dugnad i sekreteriatet - som ble lettere kaotisk en stund. Det er lurt å sortere startnummer i rekkefølge - før de skal deles ut......

Litt vrient føre med både snø og regn som var kommet i løpet av dagen. Men det ble kaldere og kaldere utover kvelden så fikk ganske bra feste med noen lag VR60. Litt varierende rundt løypa på oppvarmingsrundene, det var ganske blankt der de yngre klassene hadde gått 1, 2 og 3km.

Gikk for god glid og litt lite feste - kanskje litt for lite?

Startet nesten sist i herrer senior og ga bånn gass fra start. Og som vanlig når jeg skal prøve gå maks i klassisk blir det en del kaving. Knekker for mye i hofta i stakingen og sløser med kreftene. Greide å snuble i min egen stav i første bratte mota, og var ned på knærne. Tok igjen mannen som startet 30sek foran etterhvert og jaget også inn et par andre. Snublet på nytt i staven i siste bratte mota, men greide å trøkke på med alt jeg hadde i stakingen siste 800m mot mål.

12:44 på 4,3km holdt til 8.plass i klassen. Ble slått med 59sek av kollega Ståle Pedersen fra Sense, men å bli slått av Roar Skalstad med nesten 30sek svei mer:-)

Resultater her: http://ski.ilskrim.no/2013/01/29/resultatliste-kongsbergkarusellen-2013-2-renn/

Satser på revansj i Hauer`n på søndag. 42km fra Kanada til Spiralen i Drammensmarka venter. Håper å holde meg frisk til det, selvom huset er fullt av virus.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar