onsdag 2. mai 2012

Tiden flyr!

Da er april 2012 i historiebøkene og det er på tide med en liten oppsummering av mitt lille triathlonliv igjen. Har rett og slett trent bra i april ass:-) Og mens triathlon Norge dro igang sesongen med Bøsprint og NM Duathlon i helgen kjenner jeg at jeg er svært komfortabel med at min sesong ikke starter før 16.juni på Hove.

Det er rett og slett deilig å slippe å stresse med å komme seg i form. Kun fokusere på å bygge opp stein for stein mot årets hovedmål, som er IM Germany og Norseman. Det er også deilig å slippe å bekymre seg for andres form. Det har uten tvil vært et stressmoment ved å være "team leder" for Ridleygutta de to siste sesongene. Kjenner det nå. Som hovedansvarlig mot sponsorer følte jeg et visst press på at vi skulle prestere, og det helst fra første svømmetak på våren.

Ting begynner å falle på plass nå, med 223 timer trening jevnt og trutt siden 1.januar. April bød på 63 timer og status er vel omtrent slik:

Svømming: Det har vært et slit med svømming lenge nå. Men den siste uka har det begynnt å løsne, og jeg er omtrent på samme nivå som samme tid ifjor. Håper å fortsette fremgangen videre, men har 2 bekymringer: 1. en skulder som krangler litt. 2: Kongsberg Svømmehall stenger 1.juni!!!

Sykkel: Her helt i rute og vel så det. Tilnærmet samme form som i 2007, og føler meg sterk. Tester Laktat og VO2maks snarlig for å få det bekreftet i tall:-)

Løp: Her er det fortsatt mye å jobbe med, og det må prioriteres hardt i mai og juni. Har kontroll på hælen, men har nå en lyske som krangler litt. Muligens pga innleggsåler som demmer opp for achilles, men muligens også gjør forandringer lenger opp som må justeres. Må utredes! Skal også teste her snarlig, for å få tall på status.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar