torsdag 31. mai 2012

Bra pinsesamling i Danmark

Sammen med klubbkompiser Vegard og Knut Ole hadde jeg gleden av å få være med Oslofjord Triathlon på deres årlige pinsesamling i Sæby på Nord Jylland. Jeg og Vegard var der også i 2009, og stedet er perfekt for 4 dager med trene, spise og sove.
Vi ankom sent torsdag kveld, etter en bra overfart med buffet på Superspeed fra Larvik. Rett til køys og klar for svømming 0630 på fredag. Det stod 400m og 200m test på programmet, for å finne en eller annen fart til treningen resten av samlingen. La ikke spesielt vekt på det, da dette er tester eller verktøy jeg ikke pleier å bruke i min trening. Dasset gjennom en 400m og dro til på 200m som gikk på 3.07.

Så bar det ut på 3,5t sykkel med innlagt 3x30min sone 3 i en rundløype. Det ble kjørt hardt og økta kostet, kanskje litt for mye med tanke på de kommende dagene? Greide å karre meg ut på en 5km løpetur i skogen rett av sykkelen.
Lørdag var det på nytt svømming på morgenen, hvor jeg logget 4000m, det meste med paddles og buoy. Så ut på 192km sykkel langtur. Vi startet en gruppe på 7, som kom bort fra hverandre, og plutselig var det meg og Knut Ole alene. Vi greide å finne igjen Spiten på et bakeri (bombe!!:) i Brønderslev og fortsatte videre med han helt ut til vestkysten i Løkken. Derfra i småkupert og flott terreng tilbake til østkysten og Sæby.

Ny svømming søndag morgen, 2500m med korte og intensive intervaller. Så den berømte "Tripple Brick" på 36km sykkel + 5,4km løp x 3. Vi valgte å sykle ut til "Casa Grande" som oppvarming og dro rett igang. Poenget er å kjøre progresivt, så første sykkel gikk pent og pyntelig i sone 1. Første løp ble for meg alt for hard, i et forsøk på å holde følge med de andre ut på andre sykling. På den begynte hjulene å falle av, og det ble fryktelig tung å fullføre økten. Men jeg kom igjennom, og det var nyttig læring og trening for det som kommer fremover. Angret på at vi lot bilen stå i Sæby, det betydde 30min sykling hjem også. Fikk hvertfall fyllt opp lagrene med fru Grande sin gode kringle før vi trillet hjem til køya..

Mandag var kroppen skikkelig i ulage. Du veit du har trent (for) mye når det eneste som frister å putte i munnen før svømming 0630 er sjokolade og cola:-) Slepte meg gjennom 2300m i bassenget før vi dro ut på rolige 76km sykling. Jeg sleit i hver eneste lille kneik, selvom snittfarten ikke var mer en 29km/t. La inn en god stopp på cafe, hvor pizza i store mengder ble fortært.

Etter hjemkomst og hviledag på tirsdag er kroppen nå fin igjen. Så bare å gyve på med mer trening frem til IM Germany 8.juli!!

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett