tirsdag 31. januar 2012

Oppsummering januar

Da er januar gått og jeg er kommet godt igang med treningen. Med ny jobb på Sense Trening & Helse AS ser det ut til å bli litt mer tid til trening enn i den gamle jobben. Dermed har jeg logget 50 timer trening i januar, noe jeg ikke har greid i en normal måned uten samling siden 2007. Det hadde vært mulig å logge noen flere timer også, men med dårlig trening i september, oktober, november og desember må jeg bygge kroppen opp igjen på en fornuftig måte. Greier jeg å øke dosene litt hver måned frem tom juni så tror jeg at jeg skal være i brukbar form til IM Germany og Norseman. Forhåpentligvis på 2007 nivå eller bedre.
Fokus i januar har vært terskeltrening sykkel (gjøres på spinningsykkel), svømming og å komme igang med skikkelig styrketrening igjen. Har lagt til slyngetrening som nytt element. Viktig trening av core som alle triathleter burde ha med i sitt ukentlige program. Så ble det endelig skikkelig skiføre også, så da blir langturene i sone 1 gjort på ski.
Hælen, som ble opperert 10. oktober, tåler nå det aller meste. Fortsatt litt styrkeforskjell fra venstre bein, men i forrige uke gikk jeg 2 turer med klassisk langrenn som den tålte fint. Den er nå klar for å begynne å prøve å løpe igjen. Så det viktigste i februar blir å komme igang med løp igjen, og ikke minst gjøre det på en fornuftig måte så jeg ikke blir skadet på nytt. Det blir spennende å se hvordan det funker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar