torsdag 1. mars 2012

Februar: Forkjølelse og løping

Har litt blandede følelser angående gjennomføringen av februar. For å ta det positive først: Jeg løper igjen :-) Foreløpig kun på mølle, men gradvis lengre og lengre og raskere og raskere. Håper jeg nå kan komme igang med terskeløkter også på løp i mars. Det trengs, for løpeformen er ikke noe å skryte av, og det er kun 4mnd til jeg skal være i form.

Ellers ble februar preget av en stadig tilbakevendene forkjølelse. Sår hals, hoste, mistet stemmen osv i tur og orden. Til slutt satt det seg i bihulene og det ble 10 dagers penicilinkur. Svømmingen som har lidd mest, ikke spesielt digg med hodet trykket ned i bassenget når alle kanaler er tette. Men penicilinen tok knekken på det, så siste uken har jeg trent etter planen.

Når jeg summerer timer ble det ikke så halvgalt totalt sett, selvom det burde vært 10-15 timer mer for å være i rute. Har greid å få gått 2 skirenn også, et karusellrenn 4,5km skøyting og Bervernrennet på lørdag med 9km fellesstart skøyting.

Nå blir det testing av laktatprofil og VO2 maks i begynnelsen av mars, så er det full fart mot sesongen 2012. Den starter på Hove 16. juni. Har kun tiden og veien for å komme i form dit....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar