fredag 9. desember 2011

Hva velger man?

I går kom NTF med terminlisten for 2012. Den er bra! Kanskje den beste noengang i triathlon Norge? Etter en del debatt i høst, hvor jeg har vært ganske aktiv, så er jeg veldig fornøyd med jobben styret og arrangementsutvalget i NTF har gjort. Som påpekt etter 2011 synes jeg antallet stevner i cupen burde kuttes. Dette for å bedre kvaliteten på stevnene, og ikke minst for å samle alle de beste når det først er cupstevner. Dette er blitt gjort, og vi venter spent på opplegget for den nye Triathlon Serien! Sterke krefter har jobbet for å inføre draft legal på NM OL distanse allerede i 2012. Jeg har vært usikker på om det er riktig å gjøre det allerede nå, og det har tydeligvis styret landet på også. Dermed blir det NM Sprint draft legal under Toppidrettsveka i Kristiansund (muligens med TV dekning?) og NM OL distanse uten drafting på Nesodden. Bra!! I tilegg NM lang på Halv Ironman i Eidfjord - det ser stas ut.

Samtidig ble Ironman 70.3 Haugesund lansert igår! Ironman brandet og WTC er dermed kommet til Norge! Det er fantastisk, og Ivar og Tone i Haugesund fortjener en stor applaus!

Men med alle disse løpene i Norge får man et luksusproblem. Hvertfall hvis man er triathlonjunkie og har lyst på alt, som jeg. Her er listen på stevner jeg har lyst til å kjøre i 2012. De uthevede er jeg allerede påmeldt til. Noen som har lyst til å hjelpe meg med en fornuftig sesongplan?? :-)


16.juni Hove Triathlon
23.juni NM Sprint
1.juli NM OL Distanse
8.juli Ironman Germany / Ironman 70.3 Haugesund
21. juli NM Langdistanse
28. juli Tuddal Triathlon
5.august Norseman Xtreme Triathlon
1.september Tjörn HIM


Hmmmm??

4 kommentarer:

 1. Espen,

  Vil du kjøre for max maskin 5 aug?

  fra og med 21 juli ser jo det litt tøft ut---
  Tror jeg...
  hilsen Tom R

  SvarSlett
 2. En hard gjennomkjøring på Nesodden en uke før Tyskland er jo perfekt :) Her må du bli med, tror det blir en flott konkurranse (hater sykkelløypa da jeg er elendig i bakker, men). Blir Hove på meg og, samt 70,3 Haugesund og Kalmar.

  Henning

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om at det blir for tøft Tom. Tuddal må nok vike, og sikkert ikke smart å klemme NM Lang mellom Frankfurt og Norse heller. Men NM HIM i Eidfjord høres fett ut da...

  SvarSlett
 4. Kjenner til det samme luksusproblemet - alt for mye som frister :-) Trodde jeg hadde planen klar men så blander plutselig Eidsfjord og Haugesund seg inn i kabalen....

  Så ut som en innholdsrik og flott sesong det du sikter på - lykke til!

  SvarSlett