mandag 28. november 2011

2012

Da er det på tide å rette fokus mot 2012. Hælen leger seg bra ser det ut til, kan nå trene for fullt på sykkel og svømming. Sykkelsko går også bra. Kjører også stående på spinningsykkelen nå. Løping er det eneste som gjenstår - og det er jo når det skal prøves på nyåret det virkelige svaret kommer på om operasjonen var vellykket.

Foreløpig har jeg 4 konkurranser på planen i 2012. Hove Triathlon, Ironman Germany, Norseman og Tjörn HIM. Mulig det blir slengt inn noe NC/NM der også når terminlista er klar, vi får se. Uansett er de 4 konkurransene mat nok de. Glad jeg fikk en lotteriplass på Norseman etter å ha falt ut av eliteseedinga. 10års jubilet blir morro med et utrolig sterkt startfelt! Kommer jeg meg over Imingfjell uten sprekk skal vel jeg være fornøyd:-)

Det mest spennende i 2012 blir likevel ny jobb! I Januar er jeg tilbake i treningsbransjen på Sense Trening og Helse. Wenche eier 1/3 av senteret som vant Gründerprisen i Kongsberg 2011. Der skal vi lage testlab for utholdenhet, styrke, spenst og hurtighet. Det invisteres i utstyr til direkte testing av VO2maks og laktatprofil i tilegg til matte/fotoceller til spenst/hurtighet. Vi kommer til å tilby testing til alle fra den begynnende mosjonist via supermosjonisten til eliteutøvere. Det blir mulighet for VO2maks og laktattesting på tredemølle, CycleOps ergometer og CompuTrainer rulle. Så man kan teste på egen sykkel (racer og MTB m/slicks) hvis man ønsker. Målet vårt er i tilegg at Sense skal bli et regionalt kompetansesenter for idretten i Kongsberg regionen. Vi håper å få med idrettslagene og næringslivet i Kongsberg på å samle kompetanse og utvikling i regionen på tvers av grener og idrettslag. Dette håper vi kommer unge utøvere som vil satse på idrett i regionen til nytte.

Testutstyret til både VO2maks og laktatprofil er transportabelt så vi kan komme ut til deg og ditt idrettslag hvis du ønsker. Hvis du er interesert i testing kontakt meg på eswag@ebnett.no

Den nye jobben blir spennende, og er virkelig noe jeg brenner for. Den vil forhåpentligvis også gjøre at mine dager blir litt mer selvstyrte, og at jeg kanskje får presset inn noen flere treningstimer. Kontor med rulle og mølle bør jo være topp for en triathlet;-)

Ellers er trimiljøet i BK Triathlon voksende også om dagen, med flere nye lokale fjes på trening. Vi toner ned elitesatsingen litt, satser på det lokale miljøet, og ser frem til å gi gass på bla Norseman!

4 kommentarer:

 1. Dette blir nesten som juks å regne :-)
  Kunne godt tenkt meg å jobbe slik ja!
  Men jeg får vel gjøre det beste ut av situasjonen jeg har men av/på jobbing, eller gjøre noe drastisk for å henge med......

  SvarSlett
 2. Trivelig å lese at du er "på track" igjen :-)

  SvarSlett
 3. Kult Espen. Så da var det slutt på Hertz-karrieren? trenger så sårt en cabriolet til California-tur i mars... Fillern :-)

  SvarSlett
 4. Kuuult Espen!

  Det der er det garantert et bra marked for. Synd du ikke starter her i nærheten av hjem kommunen din, så kunne jeg sendt mange kunder til deg.

  SvarSlett