torsdag 20. oktober 2011

Starter opptreningMandag 10.oktober opererte jeg hælen på Volvat i Oslo. Ingrepet var vellykket. Slimpose og en del betent synnovialt vevble fjernet. Og det ble meislet bort bein fra hælbeinet. Det skal nå være god plass til achillessenen inni der. Benklumpen på hælen hadde laget noen små avrivninger på innsiden av achilles, så det var på tide å få gjort dette.


Beinet ble gipset etter operasjonen, så jeg har jeg stort sett tilbrakt tiden etter det i sofaen med beinet høyt.

I dag var jeg tilbake på Volvat for sjekk, og gipsen ble fjernet. Såret har grodd fint, og alt er etter planen. Nå blir det 2-3 dager med kun bevegelighetstrening på ankelen, før jeg kan begynne å belaste beinet i begynnelsen av neste uke. I første omgang med hjelp av krykker, og forhåpentligvis er jeg normalt gående og tilbake i jobb igjen uken etter det.

Svømming kan påbegynnes om 1 uke, da er sjansen for infeksjon og trøbbel med sår borte.

Så fra mandag av håper jeg å være i aktivitet igjen på minst 3 økter om dagen med forsiktig gåing og lett sykling.

Målet er klart langt der fremme: Ironman European Championships 8.juli!

4 kommentarer:

 1. Lykke til, Espen!! :)

  SvarSlett
 2. Flott å lese at operasjonen var vellykkket - nå er du på vei igjen!

  Alfred

  SvarSlett
 3. Hei Espen - savner oppdateringer. I gang med svømming?

  Alfred

  SvarSlett
 4. Hei! Ramlet tilfeldigvis innom her, da jeg googlet tilstanden. Jeg er operert for en uke siden hos Odd Arne Daljord på NIMI med akkurat samme diagnose (nesten) - shavet akillesen grunnet mye belegg på senen og fjernet bein som har skapt problemene. Mitt spm. er; har du kun hatt plager i en fot? Hilsen aktiv jente 22

  SvarSlett