mandag 28. juni 2010

14.plass NM Lang Distanse


Ja, hva skal man si? Føles som dagen derpå idag. Mør over alt, vond hæl og sånn mellomfornøyd med gårsdagen.

Kan hvertfall starte med å gratulere gutta i teten med kjempeløp. Raskere har det vel knapt gått i noe triathlon NM noengang. Det er gøy å se at nivået er blitt klart bedre. Prestasjoner som før holdt til topp 5, holder ikke nå til mer enn såvidt topp 15.

Jeg var optimist før start. Har ladet bra hele uken, etter tunge bein og kropp i Tønsberg forrige helg. Kom bra avgårde på svøm. Siktet meg inn på Even Hersleth, han var rett foran opp av vannet sist helg, men det gikk for fort. Sleit etterhvert med sikten pga dogg i brillene. Så jeg fulgte etter stimen og følte det gikk ganske så bra. Det stoppet litt opp etter siste bøya, men jeg skimtet bein lenger frem og greide med et lite rykk å svømme meg opp dit. Er nok en av de bedre 1900m svømmene jeg har gjort, selvom den nok var litt kort.

I T1 sleit jeg plutselig med svimmelhet. Har aldri skjedd før. Greide ikke stå på beina, men måtte sette meg ned for å få på sko. Kom meg ut i hælene på Even, men han forsvant bare. Følte meg helt forferdelig 1 runden på sykkel. Uvel, stive og støle bein. Henrik Oftedal kom forbi i første bakken, men hadde ikke sjans på hans tempo idag. Så det ble mye sykling alene. På 3 runde begynte det å løsne skikkelig og jeg fikk opp dampen. David Ekroll (jeg er ikke verdens tøffeste utfor, men du er GAL David:) fosset forbi i nedoverkjøringen til byen, men jeg skjerpet meg skikkelig og justerte meg inn på hans fart. Det holdt nesten helt til toppen siste gang, men da seg han ifra. Men hadde da kontakt med Bjørn Skollerud, som jeg kjørte inn på siste runden. Ved runding 5km før mål så jeg at jeg lå ok til, med flere rett foran.

Men for noen bein å starte løpinga med!! Er det mulig? Helt gele og uten kraft. Skollerud og en Oslofjording dro rett ifra. Jeg stabbet av gårde som en andunge. Helt ute å kjøre. Sånn var det helt opp til vendepunkt, men litt medvind og nedoverbakke hjalp på steget. Likevel miste jeg noen plasser, og de foran bare forsvant. Men beina ble gradvis bedre og bedre, siste strekket fra vendepunkt og inn ble de faktisk ganske bra, og jeg greide å løpe inn, og ifra Oslofjordingen igjen. 4t 40min i denne løypa er forsåvidt ok. 14.plass er ikke noe å samle på, og med et skadeskutt BK lag ble det heller ingen lagmedalje.

Så det er endel å jobbe med de 6 ukene frem til Norseman. Det skal bli 4 uker med hardkjør nå. Jeg blir å treffe i bakkene i Buskerud/Telemarkområdet;-)

Resultater her:http://holmestrandtri.com/RACES/M_Senior__2039_AXr_.htm


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar