søndag 20. juni 2010

NC Sprint Triathlon Tønsberg

I dag var det klart for 2 konkurranse i årets Norges Cup. Sprint igjen, men denne gang endelig med svømming i sjøen. Iom at det er NM Lang om en uke har jeg ikke ladet opp til dagens løp. Trent på bra hele uka, og var ute på 4t 40min sykkeltur i vinden igår. Men det er ingen unskyldning. Stiller man på start gir man full gass. Var spent på svømminga. Var ganske sikker på at jeg kom til å få uttelling for alle timene med paddles, men man vet aldri. Uansett pleier våtdraktsvømming passe meg bedre enn basseng.

15 grader i vannet var perfekt. Hørte noen klage på temperaturen før start. Pyser:-) Starten gikk fint. Lite slåssing til å være 100stk samtidig synes jeg. Sikkert reddselsfult for nybegynnere med armer og bein over alt, men såpass bør det være;-)

Jeg kom bra ut, fant noen fine bein ved runding som jeg fulgte tilbake mot stranda. Men syntes de etterhvert dro vel langt til høyre så jeg valgte å svømme solo siste 150m inn. Oppe på 11.40 og uten å ha sett tidene tror jeg ikke det var mye over 2min fram til Remman og Evensen i tet. Det gjør meg glad:-)

Kjapp veksling, men surret litt med å få på skoa når jeg fikk farten opp på sykkelen. I første bakke kom Henrik Oftedal bakfra - hadde håpet å ha kontakt med han på sykkel - for det går fort! Jeg bet meg fast på 10meteren hans med en gang. Var også forbi en gang, men da falt nok farten er jeg redd. Holdt likevel nesten følge helt inn til Åsgårdstrand, men måtte slippe han helt i bakken der. Ble solosykling derfra, men hadde Øystein Askjem i syne hele veien. Helt til jeg greide kunststykket å sykle feil! Glemte en venstre sving og tapte 15-20sek tenker jeg. Det gjorde at David Ekroll tok meg inn til veksling og vi løp ut sammen.

Mulig jeg begynner å bli gammel, men jeg HATER å løpe på så ujevnt underlag med sand, gress og annen dr.....!! holdt ryggen til Ekroll en stund, men fant aldri rytmen og måtte slippe han. Ble også tatt igjen av klubbkompis Tore Sand-Hanssen ved vending og Knut Ole Thoreplass rett før mål. Beina var tunge hele løpinga, og med et så jevnt felt som det er blitt i herreklassen i norsk triathlon detter man ut av topp 10 med en gang med sånn løping. Vi får håpe løpebeina er mer med om en uke, for på svømming og sykkel er jeg ganske bra med nå.
1 uke med finpuss før årets nest viktigste løp:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar