mandag 28. juli 2014

Tuddal Triathlon

Lørdagens dyst i Triathlonserien ble tøff i litt vekslende forhold. Var forberedt på ikke våtdrakt og har svømt i basseng hele uken. Så egentlig positivt start på dagen, da tempen kun var 21, og drakta fikk være på.
Foto: Dag Oliver/NTF
 
Leverte årsbeste i vannet med 24:16. Fikk til en bra start og rundt første bøye kom jeg meg med nød og neppe inn på beina til Knut Ole Thoreplass. Der var jeg fast bestemt på å bli, men det kostet og jeg presset hardt. Måtte slippe litt, men en annen (Lene Tangen?) tettet luka og jeg hadde fortsatt kontakt. Hun (?) slapp litt på slutten, så jeg svømte opp på siden og var oppe 20sek bak Knut Ole på 16.plass.

T1 gikk ok, og jeg tok igjen 4stk, deriblant Knut Ole.

Ut på sykkel som nummer 12, rett bak Fredrik Skalstad og med Knut Ole rett bak. Kjørte raskt forbi Skalstad, og tok igjen flere andre ganske raskt. Men Knut Ole holdt følge, og det samme gjorde Gisle Johnsen som hadde kjørt seg opp til oss første 10km. Knut Ole var fremme et par ganger, men jeg syntes det gikk for sakte og dro forbi igjen. Så det kom gode løpere i en gruppe minuttet bak, og ville ha så mye som mulig på dem før løpinga.

Prøvde et skikkelig rykk etter 30km (wattmåleren sier 663W:) men ble ikke kvitt Thoreplass og Johnsen. Siste 5km dro Johnsen forbi, og jeg hadde mer enn nok med å holde tempoet hans til T2.

Rask T2 og ut på løp på 7.plass

Det haglet klinkekuler når vi løp ut, men det var bedre enn steikende sol. Men beina lystret dårlig. Ble raskt løp ifra av Thoreplass og Johnsen. Mikael Iden kom også flyvende etter å ha hatt tekniske problemer på slutten av syklinga. Før 2km kom også Tommy Borgen fra Svelvik, og jeg greide ikke svare. Starten på løpeløypa i Tuddal er fryktelig, og jeg løp rett og slett dårlig. Fikk mer flyt når jeg kom ut på asfalten, og holdt 11.plassen helt til vending.

Men på nytt gikk det treigt i skogspartiet. Først kom Fredrik Skalstad, så Per-Gunnar Mustad (som jeg passerte igjen da han fikk krampe i hamstring) og også Stefan Engstrøm. Hadde ikke mer å svare med og Mustad kom tilbake og løp ifra igjen siste kilometeren. Dermed 14.plass på 2:09:59

Det må gjøres en skikkelig løpejobb frem til Oslo Triathlon 10.august. Har slitt med småskader siden Hove, og ser jeg i dagboka er det ikke rart jeg løper dårlig. Har imidlertid funnet (hvertfall) en årsak til skadene nå, så håper beina tåler mer løping de neste 12 dagene......

Foto: Dag Oliver/NTF

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar