søndag 30. mai 2010

Sesongstart i Holmestrand

Da er vi endelig igang:-) NC sprint i Holmestrand igår. Var mildt sagt usikker på formen. Etter miserabel sykling og løping på siste del av samling i pinsen våknet jeg med sår hals på tirsdag. Det forklarte jo endel.

På onsdag hadde det flyttet seg ned i brystet, noe som på meg pleier være positivt, for da pleier det å gi seg. Torsdag morgen var det mest igjen i nesa, og litt hoste. Tok en sjans og klemte til med 4x6min intervall på mølla. Kunne slått begge veier, men det løsnet opp på ting. Svømte på kvelden, bla 750m hardt på tid for å få en føling med lørdagen. Helt fri på fredag etter en svært stressende 11,5t arbeidsdag....

Fikk æren av å svømme i heat 1, og hadde bane 3 alene. Ikke optimalt, men dro av gårde. Så hele tiden at jeg svømte likt med Even i bane 1, og at Guldhav i bane 2 ikke var avskrekkende langt foran. De andre brøy jeg meg ikke om, de svømmer rundt meg uansett. Klokket 12.13. Hadde 12.10 ifjor med speedsuit så det var ok. Likt med Even og bare 2.16 etter junior Johannessen i tet. Men 23. plass betød at det var mange å ta igjen.

Målet før jaktstarten ble å være med på 10meteren til Even til jeg daua. Regnet med det kom til å bli grisehardt, for han moset meg på mandag.

Men det gikk lett. Veldig lett:-) Hadde konge bein, ikke kjent maken siden NM Duathlon i 2007, da jeg syklet likt med Stormo. Hoho! Spesielt i bakkene var jeg sterkere enn Even og vi plukket folk veldig lett. Fosset forbi Guldhav halveis, men i siste bakken kom David Ekroll forbi og fikk en luke. Vekslet som nummer 7 og løp ut rett bak Even, med Ekroll rett foran han igjen.

Au!! Det gikk tungt. Hadde ikke sjans på farten til Even. Så jeg holdt farten til Ekroll, men i bakken fikk jeg besøk av Johan Christensen og greide ikke holde farten hans heller. Men det var bare å bite tenna sammen. Guldhav kom også bakfra i stort tempo, men det positive var at jeg møtte teten mye mye nærmere vendepunkt enn i fjor. Jeg følte jeg endelig var med i konkurransen igjen, og det var veldig motiverende. Så jeg beina på alt jeg kunne siste 2,5km, fast bestemt på ikke å gi fra meg flere plasser. Og det holdt inn til en grei 9.plass, 4.19 bak vinner og nykommer Even Hersleth.

Gleder meg til fortsettelsen i Tønsberg 20.juni! Skal jobbe grisehardt med løpinga til det. Våtdraktsvømming i sjø pleier ikke være feil for meg det heller:-)

Resultater her: http://www.holmestrandtri.com/

1 kommentar:

  1. Synes du gjorde det bra jeg wagner!

    Hilsen fan fra det sentrale østlandet :-)

    SvarSlett