tirsdag 25. mai 2010

Bra trening i pinsen

Team BK Triathlon - Ridley har vært samlet i Kongsberg i pinsen. Lørdag syklet jeg med Bjørnar til Holmestrand hvor vi møtte Even, og Tom, David m.fl i Team Intersport Nakkamura. De viste oss sykkelløypene til NC og NM. NC løypa kjente jeg fra ifjor, mens NM løypa var ny for meg. Tror den skal passe meg ganske bra, med en relativt bra stigning på runden som skal sykles 4 ganger. Etter besiktigelsen syklet vi gamle E18 til Drammen og videre alene til Kongsberg via Hokksund.

Søndag var det tid for en 220km runde rundt Gaustadblikk. Sammen med Even, Magnus og 5 stk fra Holmestrand. Det ble satt bra fart fra start og gikk jevnt og fint opp Jondalen. På vei mot Hovin fikk jeg litt tekniske problemer med sykkelen som gjorde at jeg måtte snu. Desverre. Hadde sett frem til klatringen over Gaustablikk.

Mandag hadde laget overgangstrening i Kongsberg. 2x(40km sykkel + 10km løp) sto på programmet. Etter sykkelmekking til 2400 og påsatt reservestyre på sykkelen føltes det ikke bra i det hele tatt. Første 40km gikk i nogenlunde rolig tempo, og 10km løp var greit. Ut på runde 2 ble det som planlagt hardkjør. Bjørnar og Even dro avgårde i fullt tempo, med tore på hjul. Jeg var helt uttafor. Om det var sittestillingen eller formen som gjorde utslaget er uvist. Men det var null pwer i beina. Ga meg derfor etter 20km sykkel og dro ut på løp i steden. Den gikk etterhvert bra og fikk kjørt meg skikkelig siste 6,6km.

Så jeg har endel jobb å gjøre denne uka for å få sykkelen på plass igjen. NC åpning til helgen. Ikke helt i mitt format med bassengsvømming. Kommer ikke til å slippe opp på treninga, men ta det som en fin gjennomkjøring. Fortsatt over 2mnd til Norseman, så det er bare å peise på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar