tirsdag 13. august 2013

All in - pers eller sprekk!

I morgen settes snuten mot Kalmar og Ironman Sweden. Start på lørdag 0700, følg med på www.ironman.com


Bildet er fra Ironman Austria i 2007. Da satte jeg pers på Ironman med 09:26:55 og kvalet til Hawaii. Hawaii er ikke noe mål på lørdag. Målet er først og fremst å komme til mål på Ironman nummer 20. Aldri noen garanti for det;-)

Men jeg kommer til å kjøre for ny rekord. Raskere enn 09:26:55. Med foreløpig værmelding bør det være forhold til det. Resten er opp til meg. Skjemaet må bli slik, og det er på 09:20:00

58min svøm - Svømme formen er bedre enn noen gang og jeg har svømt bra i alle 3 konkurransene før i år. Jeg vet hva som funker for meg, og har hatt 3 bra uker med bra med meter i basseng. Over 50% av det er svømt med paddles/bouy. Noen justeringsøkter med drakt siste dagene, så er jeg klar for å svømme fortere enn Frankfurt i fjor!

 
2min T1 - Jeg er alltid rask i T1. Punktum
4t 40min sykkel - Her må jeg bare ta sjansen i den flate og raske løypa. Skal jeg gjøre det hele alene må jeg kjøre 38,5km/t i snitt og nesten 230Watt. Det er jeg god nok for. Forhåpentligvis er jeg såpass langt fremme etter svømming at det blir en bra gruppe å kjøre med - selvfølgelig på lovlige 10m avstand.

2,5min T2 - Ingen vits å sløse med tiden her heller...
3:37:30 Løp - Her er det store spørsmålstegnet. Jeg bør være ute i løpeløypa på total løpstid 5t 45min. For jeg har ikke mer enn en 3:30 maraton å komme med. Formen er for så vidt bra, men kranglete lysker/hofteleddsbøyere kan gi store utfordringer siste halvdelen. Må legge meg på 5min/km fart og satse på det holder helt inn. Det kommer til å bli vondt, men jager jeg ny pers skal jeg tåle mye smerte. Ikke har jeg tenkt kjøre full distanse igjen på mange, mange år heller. Så det er bare å legge igjen alt i Kalmar....ALT!!

Jeg er klar!

2 kommentarer:

  1. Lykke til!
    "Ikke har jeg tenkt kjøre full distanse igjen på mange, mange år heller." Usikker på om jeg tror på det..

    SvarSlett