tirsdag 8. februar 2011

Tiden flyr...

Januar er allerede over og vi er godt inne i årets andre måned. Dårlig med oppdateringer her, rett og slett ikke vært tid. Men januar har vært en bra måned!

Etter å ha avsluttet 2010 med 10.000m i bassenget dro jeg på samling med Team BK triathlon - Ridley på Beitostølen 6. januar. Der ble det 2 lange treningsdager (12 timer) med svømming og langrenn, før vi dro til Lygna og NM Vintertriathlon. Beitostølen egnet seg veldig bra, med flott 25m basseng på SAS Hotellet. Mulig vi reiser tilbake dit i juni.

NM Vintertri ble nedtur. Hadde faktisk gledet meg, men masse nysnø gjorde det helt patetisk. Jeg fikset hverken å løpe eller sykle i snøhaugene, og brøt tidlig. Som kjent har jeg en ømfindtlig achilles i høyre bein som må tas hensyn til, den hadde neppe hatt godt av mer løping i nysnøen.

Har gått 2 renn i Kongsbergkarusellen på ski i løpet av januar. Første rennet gikk11. januar på Efteløt. 6km fristil. Her ble jeg nummer 4. Og det var det beste jeg kunne håpe på med Børre Næss, Ivar Tveiten og Knut Ole på startstreken. Alle 3 er svært gode skiløpere, så jeg vant forsåvidt konkurransen blan amatørene:-)

Det andre rennet gikk i Bevergrenda 2 uker seinere. 5,5km klassisk. Det gikk ikke så bra. ble nummer 8, og nå var ikke kanonene Næss og Tveiten med heller. Thoreplass vant og slo meg med 2,5min.

Ellers har treningen rullet på bra i hele januar. Det blir som regel uker bestående av 3 svømmeøkter, 3 morgenøkter løping, 1 spinningøkt og resten påfyll av sone 1 trening på ski. Intervalløktene på mølle gjør jeg på morgenen i år. 0530 er tidlig for intervall, men begynner å bli vant til det. Svømmeformen er bedre enn på mange, mange år takket være jevn og kontinuerlig trening i hele høst. Svømte 3x300m test 3. januar med 1:38 i snitt. Jeg har svømt 2sek raskere før, men da med BlueSeventy PointZero swimskin, så dette er nok det beste jeg har gjort i bare badebuksa.

Noen leser kanskje treningsdagboka mi jevnlig. Den finnes i tilfelle her:
http://www.sportsys.nu/KO_grid_dotcom.asp?QID=eswag@ebnett.no

Kort oppsumert ble januar slik: Totalt 49,3 timer
Svømming: 13,2 timer - 37.000m
Spinning: 5,3 timer
Løp: 8,1 timer - 92km
Ski: 21,3 timer - 263km
Konkurranse (ski+vintertri): 1,4t - 19,5km

Februar er allered godt igang, og jeg følger det samme sporet her. Håper å logge noen flere timer i februar og mars, før det blir masse trening i april. Nemlig bare 9 uker og 24 morgenøkter igjen til jeg reiser på samling til Playitas, Fuerteventura:-)

Snakkas!

1 kommentar: