onsdag 17. november 2010

Ski!

Var så heldig å få være med på SENSE Trening & Helse sitt skikurs på Geilo i helgen. Reiste oppover tidlig fredag ettermiddag med hele familien i den nye hvite S-Maxen. 3t i bil var en fryd for jentene med det nye integrerte DVD systemet:-)

Vel fremme og inlosjert på Bardøla Høyfjellshotell måtte skiene bare prøves, mens kone og barn dro i svømmebassenget. Lysløypa på 4,5km var suverent preppa, så det ble 1,5t i fristil på årets første skitur. Som ble avsluttet med en god 3 reters på Bardøla.

Lørdag ble det først skitur med barna, mens de andre hadde teknikkkurs. Etter lunsj var det smørekurs før det var far sin tur til å teste løypene. Klassisk denne gang, 1t og 36min i litt slitte løyper etter stor pågang på stadion hele dagen.

Søndagen var jeg og Håkon tidlig oppe for å komme oss ut før skiklubbene. Minus 6 grader og helt nypreppa! Fantastisk! Gikk 7 nye runder i klassisk, 1t og 56min så totalen ble 19 runder på 3 dager. En grei start på skisesongen. Det ble også tid til en tur med barna i svømmehallen og en solid lunsj før vi satte kursen mot Kongsberg igjen.

Og her er det nå flotte skiforhold, så det er bare å fortsette med ski som treningsform.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar